Sander  de Landmeter

Sander de Landmeter

Sander de Landmeter studeerde fiscaal recht in Tilburg en heeft ruim 11 jaar ervaring als belastingadviseur bij PWC en Deloitte. In die jaren heeft hij zich als allround adviseur gespecialiseerd in de fiscale aspecten rondom de directeur groot aandeelhouder en zijn onderneming, familiebedrijven en vermogende particulieren. Vervolgens is hij 4 jaar als vermogensstructureerder (wealthstructurer) en relatiemanager verbonden geweest aan de internationaal georiënteerde private bank MeesPierson. In die rol is hij intensief betrokken geweest bij de begeleiding en advisering van DGA's, vermogende families en particulieren met een ondernemende geest.

In 2011 heeft Sander met de start van zijn eigen onderneming zijn ervaring gebundeld door belastingadvies (tax) en vermogensstructurering (wealthstructuring) samen te brengen in vernieuwende dienstverlening. Sinds 2013 is hij vennoot bij Van Boekel Smits & Willems Belastingadviseurs. Daarnaast is hij regelmatig actief als docent voor de permanente educatie van financiële planners, lid van de vereniging voor belastingwetenschap en de BZW.

Sander luistert naar zijn relaties, vraagt door en weet in korte tijd het probleem te analyseren en op te lossen. Door zijn persoonlijke benadering en professionele houding brengt hij rust en is daardoor voor veel van zijn relaties naast fiscaal adviseur uitgegroeid tot (financieel) vertrouwensman.